• Persoonlijke aanpak en advies op maat
 • Breed en hoogwaardig assortiment

  Poetspapier

  Als je op zoek bent naar hoge kwaliteit poetspapier, ben je bij Glasmaterialen.nl op het juiste adres. Wij zijn dé leverancier van glasmaterialen en alles wat daar mee te maken heeft. Zo leveren wij dus ook poetspapier waar gebruik van gemaakt kan worden voor vrijwel elke schoonmaakklus. Wij beschikken over een grote voorraad. Daarom zijn wij in staat jouw producten zo spoedig mogelijk te leveren na bestelling. Poetspapier is op kantoor te gebruiken voor meerdere doeleinden. Je kunt poetspapier gebruiken voor het schoonmaken van gereedschap, het schoonmaken van de handen en het schoonmaken van verschillende oppervlaktes. Bekijk ons assortiment aan poetspapier hieronder.

  Toont alle 4 resultaten

  Het verschil tussen poetsrollen, poetspapier of poetsdoeken

  Deze drie producten worden regelmatig door elkaar gehaald. Echter, zijn er een aantal verschillen die de twee andere producten van poetspapier onderscheiden. Voor lichte schoonmaakklussen is poetspapier namelijk ideaal. Neem dan als voorbeeld het schoonmaken van je overladen bureau. Zo kan jij weer aan een hygiënisch bureau te werk gaan. De nodige hoeveelheid poetspapier kan makkelijk van de rol gescheurd worden en vervolgens weggegooid worden. Voor grotere schoonmaakklussen is een poetsdoek idealer. Denk hierbij aan verwijderen van vet en olie in een garage. Poetsrollen zijn geschikt wanneer je de rollen wilt hergebruiken. In vergelijking met poetspapier en poetsdoeken zijn poetsrollen herbruikbaar. Echter is het effect iets minder goed. 

  Soorten poetspapier

  Wat betreft poetspapier, zijn er verschillende soorten, voor verschillende doeleinden. Zo is er bijvoorbeeld een groot verschil tussen de aantal lagen. Zo is er bijvoorbeeld 1-laags poetspapier. Dit is echter de minst sterke variant. Dit soort poetspapier is te verkrijgen in minirollen, medium rollen en industrierollen. Dit soort poetspapier is uitstekend te gebruiken voor kleine poetsopdrachten. 2-laags poetspapier wordt het meeste gebruikt in het dagelijks leven. Het meest voorkomende 2-laags poetspapier zijn keukenrollen. 2-laags poetspapier is ook te verkrijgen in Eco Natural variant. Dit soort poetspapier is gemaakt van 100% gerecycled papier wat ook nog eens 100% ecologisch is.  Tot slot is er ook poetspapier van meerdere lagen. Dit is de sterkste variant en heeft daarom ook de beste absorptievermogen. 3-laags poetspapier is te verkrijgen in midi en maxi rollen. 4-laags poetspapier is alleen te verkrijgen in maxi rollen. Deze poetspapier zijn te verkrijgen in de kleuren wit en blauw. 

  Voor- en nadelen van poetspapier

  Er zijn verschillende voordelen wat betreft de aanschaf en gebruik van poetspapier. De voordelen zijn als volgt: 

  • Verschillende formaten ter beschikking
  • Verschillende soorten
  • Absorptie mogelijkheden
  • Het eenmalig gebruiken van poetspapier is goed voor de hygiëne
  • Lage pluis afgifte 
  • Altijd binnen handbereik 
  • Besparen in kosten

  Door deze voordelen heb jij dus geen last meer van vervelende pluisjes die achter blijven. Kan jij het gewenste formaat poetspapier uitkiezen, wat afgestemd is op jouw specifieke gebruik en is het ideaal voor hygiëne.

   

  Er zijn ook enkele nadelen. Deze zijn als volgt:

  •  Poetspapier is ongeschikt voor ruwere oppervlakken
  • Voelt minder fijn aan dan textiel

  Glasmaterialen.nl

  Glasmaterialen.nl is al jaren de leverancier van een breed en hoogwaardig assortiment producten voor glashandels, schildersbedrijven en vastgoedonderhoudsbedrijven. Ondersteuning van klanten vindt plaats op basis van jarenlange kennis en ervaring. Door onze persoonlijke aanpak en advies op maat wordt voor de klant de juiste keuze gemaakt. Ons handelen wordt altijd gekenmerkt door onze focus op een passende oplossing voor de klant.

  Voor vragen of meer informatie kan je ten allen tijden gerust contact met ons opnemen.