• Persoonlijke aanpak en advies op maat
 • Breed en hoogwaardig assortiment

  Groot assortiment producten voor glashandels, schildersbedrijven en vastgoed onderhoudsbedrijven.

  Glasmaterialen.nl is een groothandel die gespecialiseerd is in het leveren van alle producten die nodig zijn om glas te zetten. Wij leveren aan bedrijven zoals glashandels, schildersbedrijven, vastgoed onderhoudsbedrijven en meer. Wij denken graag met je mee om samen tot de beste oplossing te komen. Wij bieden je de beste service en kwaliteit.

  • Persoonlijke aanpak en advies op maat
  • Breed en hoogwaardig assortiment
  • Jarenlange kennis en ervaring
  • Gratis verzending door heel Nederland

  Ons team

  Michel Wientjes

  Verkoop

  Misja van der Haar

  Verkoop

  Tim Wientjes

  (Online) Marketing

  Henk Meerveld

  Logistiek

  Erwin Mering

  Logistiek

  Arnold van den Brink

  Verkoop

  Glasmaterialen.nl levert aan glashandels, schildersbedrijven, vastgoed onderhoudsbedrijven, timmer- en kozijnenfabrieken en nog veel meer.

  Ben je op zoek naar beglazingsproducten om glas te zetten? Op onze website vind je alles op het gebied van glas zetten. Onze groothandel is gevestigd in het midden van het land. 

  Levering vindt snel en kosteloos plaats door heel Nederland. Het assortiment van Glasmaterialen.nl is uitgebreid en van hoogwaardige kwaliteit. Ben jij een professionele glaszetter en ben je op zoek naar materialen om het glas op de juiste manier te zetten? Wij helpen je graag met het vinden van de juiste producten. Levering vindt direct plaats uit ons magazijn tegen een scherpe prijs. Mocht je nog vragen hebben: onze experts hebben uitgebreide kennis van de producten en denken graag met je mee.

  Ons assortiment bestaat onder andere uit glaslatten, beglazingsblokjes, gereedschappen, kitten, lijmen, kleding, PE-banden, reinigingsmiddelen en nog veel meer. Bekijk onze producten op onze website en vraag vrijblijvend een offerte aan. Mocht je nog vragen hebben kun je ten alle tijden contact opnemen met één van onze experts.

  Ons team helpt je graag verder! Wij zijn zowel telefonisch als via mail bereikbaar.