• Persoonlijke aanpak en advies op maat
 • Breed en hoogwaardig assortiment

  Kleding

  Glasmaterialen.nl biedt verschillende soorten veiligheidskleding aan. Zo vind je op onze website handschoenen van verschillende merken en maten. Naast handschoenen, vind je ook werkschorten, kniebeschermers, polsbeschermers, snij schorten, veiligheidsbrillen, veiligheidshelmen en meer! 

   

  Het is dus erg belangrijk om de juiste veiligheidskleding te dragen, ook is het essentieel om kwalitatief goede producten te gebruiken. Zodra je werkt met de juiste en beste materialen, realiseer je het beste resultaat. Glasmaterialen biedt uiteraard een enorm breed assortiment en levert de beste producten. Wij vinden het erg belangrijk dat de klant de juiste spullen gebruikt. Ons assortiment bestaat daarom onder andere uit beglazingsblokjes, kleding, maar ook andere gereedschappen. Ben jij benieuwd naar het hele assortiment? Kijk dan hieronder.

  Resultaat 1–16 van de 56 resultaten wordt getoond

  Tijdens je werk kan je kleding vuil worden. Vervuiling op je kleding kan zeer gevaarlijk zijn! Daarom is het belangrijk om de juiste kleding te dragen tijdens het werk. Speciale veiligheidskleding heeft een beschermende laag tegen spatten, vonken en hitte. Veel kleding kan snel in brand vliegen, wanneer het in aanraking komt met brandbare stoffen. Denk dan aan oliën en vetten. Het is dus niet geheel onbelangrijk om je kleding goed en regelmatig te wassen. 

   

  Bij lassen, snijden of slijpen ben je wettelijk verplicht om veiligheidskleding te dragen die voldoet aan de Europese normering EN-ISO 11611. Deze normering beschrijft de eisen voor lasserskleding. Deze veiligheidskleding beschermt tegen kleine spatten van gesmolten metaal, vonken en toevallig vlamcontact. De kleding kan bij normale temperaturen een hele dag (8 uur) gedragen worden. 

   

  Waarom hebben bedrijven bedrijfskleding?

  Uitstraling, comfortabel en veiligheid zijn aspecten waar een werkgever naar streeft als het gaat om de werkkleding die de werknemers dragen tijdens het werk. Bedrijfskleding vormt een eenheid onder de werknemers van een bedrijf. Het geeft een professionele uitstraling om het bedrijf te representeren. 

   

  4 redenen waarom het dragen van de juiste werkkleding belangrijk is:

  1. Veiligheid

  Het dragen van werkkleding of bedrijfskleding wordt steeds belangrijker. De belangrijkste reden waarom het dragen van de juiste werkkleding zo belangrijk is, is voor de veiligheid en/of bescherming. De juiste bedrijfskleding moet kunnen voldoen aan de verschillende specifieke eisen die per werkomgeving weer anders kunnen zijn.

   

  1. Professionaliteit 

  Naast dat het dragen van de juiste werkkleding je beschermt, geeft het dragen van werkkleding ook een professionele uitstraling. Het laat zien dat je als bedrijf goed nadenkt over de juiste werkkleding en dat oogt direct een stuk professioneler. Dit is voor veel bedrijven dus erg belangrijk en voordelig.

   

  1. Gelijkheid op de werkvloer

  Het dragen van bedrijfskleding op de werkvloer zorgt voor comfort en gelijkheid onder de werknemers. Door het dragen van dezelfde kleding krijgen werknemers een gevoel van groepsverband en eenheid, wat samen toewerkt naar de doelstellingen van het bedrijf. Daarnaast hoeft het personeel niet meer na te denken over een correcte kledingkeuze voor het bedrijf.

   

  1. Herkenbaarheid 

  Elk bedrijf wil zo veel mogelijk naamsbekendheid creëren. Uiteraard is de functionaliteit van werkkleding het allerbelangrijkste, maar de uitstraling van werkkleding mag ook zeker niet vergeten worden. Werkkleding zonder bedrukking kan niet! Een van de meest voorkomende manieren om de naamsbekendheid van een bedrijf te promoten is door het bedrukken van werkkleding. 

  Passende veiligheidskleding

  Wat voor veiligheidskleding is passend voor jouw werk? Er is natuurlijk enorm veel keuze en aanbod als het gaat om veiligheidskleding. Daarom moet je bij het kiezen hiervan, kijken naar een aantal zaken. Zo is het erg belangrijk om te kijken naar wat jouw werkzaamheden zijn. Zoek je veiligheidskleding voor vrouwen of mannen? Of wil je hier helemaal geen onderscheid in maken? Van welk materiaal moet jouw veiligheidskleding zijn? En hoeveel kleding heb je nodig? Zodra je al deze zaken op een rijtje hebt, weet je direct welke veiligheidskleding je moet hebben.