• Persoonlijke aanpak en advies op maat
 • Breed en hoogwaardig assortiment

  Hakmes Blauw Kunststof Handvat

  • Artikelnummer: 2000720

  Korting op het kunststof hakmes met blauw handvat!
  Tijdelijk van 10,70  voor 7,95. 

  Wij ervoor zorgen dat uw glaswerkprojecten vlekkeloos verlopen, en daarom brengen we u deze maand een onweerstaanbare aanbieding! Ons hoogwaardige uithakmes, dat normaal €10,70 kost, is nu beschikbaar voor slechts €7,95 tijdens onze septembermaandactie.

   

  Offerte aanvragen

  Offerte aanvragen

   Glasmaterialen.nl levert aan glashandels, schildersbedrijven, vastgoed onderhoudsbedrijven, timmer- en kozijnenfabrieken en nog veel meer.

   Ben je op zoek naar beglazingsproducten om glas te zetten? Op onze website vind je alles op het gebied van glas zetten. Onze groothandel is gevestigd in het midden van het land. 

   Levering vindt snel en kosteloos plaats door heel Nederland. Het assortiment van Glasmaterialen.nl is uitgebreid en van hoogwaardige kwaliteit. Ben jij een professionele glaszetter en ben je op zoek naar materialen om het glas op de juiste manier te zetten? Wij helpen je graag met het vinden van de juiste producten. Levering vindt direct plaats uit ons magazijn tegen een scherpe prijs. Mocht je nog vragen hebben: onze experts hebben uitgebreide kennis van de producten en denken graag met je mee.

   Ons assortiment bestaat onder andere uit glaslatten, beglazingsblokjes, gereedschappen, kitten, lijmen, kleding, PE-banden, reinigingsmiddelen en nog veel meer. Bekijk onze producten op onze website en vraag vrijblijvend een offerte aan. Mocht je nog vragen hebben kun je ten alle tijden contact opnemen met één van onze experts.

   Ons team helpt je graag verder! Wij zijn zowel telefonisch als via mail bereikbaar.

   • © 2022 - Glasmaterialen.nl