• Persoonlijke aanpak en advies op maat
 • Breed en hoogwaardig assortiment

  Magazijnmedewerker

  Houd jij van aanpakken en vind je het leuk om in een klein team in een dynamische omgeving te werken? Dan is dit wellicht het moment voor de volgende stap?

  Over Glasmaterialen.nl
  Glasmaterialen.nl is een jonge, servicegerichte onderneming. Glasmaterialen.nl is al jaren de leverancier van een breed en hoogwaardig assortiment producten voor glashandels, schildersbedrijven en vastgoed onderhoudsbedrijven. Door de sterke groei van de afgelopen jaren is de onderneming medio 2021 verhuisd naar een modern pand in Ede. Onze ambitie is om de komende jaren deze groei in Nederland door te zetten. Glasmaterialen.nl wenst haar team dan ook te versterken met een veelzijdige magazijnmedewerker.

  De functie
  Als magazijnmedewerker begin je de dag altijd met een lekkere kop koffie of thee. Daarna is het de handen uit de mouwen. Aan de hand van de orderbonnen verzamel je de artikelen en zet je de bestellingen klaar. Vervolgens is het laden van de bussen en zorg je ervoor dat de bestellingen worden uitgeleverd. Afhankelijk van drukte en overige werkzaamheden in het magazijn wordt dit van dag tot dag bepaald. Daarnaast bestaan de werkzaamheden uit het lossen van vrachtwagens, controleren hoeveelheid en kwaliteit van de goederen en het op hun plaats leggen van de binnengekomen goederen. Je houdt goed overzicht over de actuele voorraad en geeft inkoop bestellingen tijdig door aan je direct leidinggevende. Je bent
  verantwoordelijk voor een sluitende voorraadadministratie met de fysieke voorraad. Tot slot ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van bestellingen die door klanten worden opgehaald.

  Je bent representatief, servicegericht en weet van aanpakken. Je weet goed overzicht te houden, kan zeer gestructureerd werken en kan duidelijk prioriteiten stellen. Gezien de ontwikkeling die de onderneming doormaakt is er veel ruimte voor ideeën en persoonlijke initiatieven. Je wordt ondersteund door een klein maar zeer ervaren team professionals.

  Verantwoordelijkheden en taken 

  • Verantwoordelijk voor het beheer van de goederenstroom in het magazijn
  • Verantwoordelijk voor een soepel verloop van alle magazijn werkzaamheden
  • Het verzamelen en klaarzetten van bestellingen
  • Laden en uitleveren van bestellingen
  • Laden en lossen van vrachtwagens
  • Verantwoordelijk voor sluitende voorraadadministratie met de fysieke voorraad
  • Verantwoordelijk voor opgeruimd en schoon magazijn

  Profiel

  • Je hebt een pro actieve werkhouding
  • Je bent representatief en service gericht
  • Je werkt accuraat en gestructureerd
  • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs

   

  Ons aanbod

  Een dynamische werkomgeving met ruimte voor eigen verantwoordelijkheden en initiatieven, waarbij teamspirit en resultaat de boventoon voeren.​ Uiteraard wordt dit beloond met een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Ben jij de magazijnmedewerker die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatie met CV naar Michel Wientjes (michel@glasmaterialen.nl). Voor meer informatie over de vacature kan je bellen met Michel Wientjes op nummer: 06-13290415.

  Glasmaterialen.nl levert aan glashandels, schildersbedrijven, vastgoed onderhoudsbedrijven, timmer- en kozijnenfabrieken en nog veel meer.

  Ben je op zoek naar beglazingsproducten om glas te zetten? Op onze website vind je alles op het gebied van glas zetten. Onze groothandel is gevestigd in het midden van het land. 

  Levering vindt snel en kosteloos plaats door heel Nederland. Het assortiment van Glasmaterialen.nl is uitgebreid en van hoogwaardige kwaliteit. Ben jij een professionele glaszetter en ben je op zoek naar materialen om het glas op de juiste manier te zetten? Wij helpen je graag met het vinden van de juiste producten. Levering vindt direct plaats uit ons magazijn tegen een scherpe prijs. Mocht je nog vragen hebben: onze experts hebben uitgebreide kennis van de producten en denken graag met je mee.

  Ons assortiment bestaat onder andere uit glaslatten, beglazingsblokjes, gereedschappen, kitten, lijmen, kleding, PE-banden, reinigingsmiddelen en nog veel meer. Bekijk onze producten op onze website en vraag vrijblijvend een offerte aan. Mocht je nog vragen hebben kun je ten alle tijden contact opnemen met één van onze experts.

  Ons team helpt je graag verder! Wij zijn zowel telefonisch als via mail bereikbaar.