• Persoonlijke aanpak en advies op maat
 • Breed en hoogwaardig assortiment

  Accountmanager Glasmaterialen

  Heb jij een sales achtergrond in de glas branche? Dan is dit wellicht het moment voor de volgende stap in jou carrière.

  Over Glasmaterialen.nl
  Glasmaterialen.nl is een jong en dynamisch bedrijf . Glasmaterialen.nl is al jaren de leverancier van een breed en hoogwaardig assortiment producten voor glashandels, schildersbedrijven en vastgoed onderhoudsbedrijven. Door de sterke groei van de afgelopen jaren is de onderneming medio 2021 verhuisd naar een hyper modern pand in Ede. Onze ambitie is om de komende jaren deze groei in Nederland en Vlaanderen door te zetten. Glasmaterialen.nl wenst haar team dan ook te versterken met een veelzijdige senior account manager.

  Ons aanbod
  Een dynamische werkomgeving met ruimte voor eigen verantwoordelijkheden en initiatieven, waarbij teamspirit en resultaat de boventoon voeren. Uiteraard wordt dit beloond met een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een zelfstandige functie, waarbij de inkomsten bestaan uit een vast bedrag en een variabel bedrag uit commissie van verkregen opdrachten.

  De functie
  Als verkoper breng je de Nederlandse markt in kaart en inventariseer je de mogelijkheden om via diverse afzetkanalen de producten van Glasmaterialen.nl te verkopen. Doel is om in de komende jaren sterk uit te breiden en ons marktaandeel substantieel te vergroten. Wij wensen dit te realiseren middels autonome groei al dan niet ondersteunt door enkele acquisities. Je inventariseert de behoefte bij prospects, maakt offertes en scoort orders. Focus ligt op acquisitie van nieuwe klanten en het voller maken van bestaande klanten. Je draagt samen met het commerciële team de zorg voor de ontwikkeling en uitbreiding van het verkoopvolume. Je hebt ervaring in het benaderen van prospects en je bent in staat deze prospects om te zetten in klanten. Je bent een commerciële topper met een hands-on mentaliteit die een kick krijgt van het acquireren van nieuwe klanten. Gezien de groei van de onderneming is er veel ruimte voor ideeën en persoonlijke initiatieven. Jou succes wordt bepaald door jouw belangstelling voor de business, professionele aanpak en servicegerichte houding. Je wordt ondersteund door een klein maar zeer ervaren team professionals. Je rapporteert aan de directie.

  Verantwoordelijkheden en taken
  • Maken van accountplannen en opstellen van verkoopdoelstellingen
  • Je werkt vanuit een duidelijke structuur en verkoopstrategie
  • Actief benaderen van nieuwe prospects
  • Verwerven van nieuwe klanten
  • Beheren en onderhouden van geacquireerde relaties
  • Uitbreiden van volume bij bestaande klanten
  • Het volgen van trends op de markt
  • Bewaken van marges op klantniveau

  Profiel
  • Sterke commerciële drive
  • Stevige gesprekspartner op zowel tactisch als strategisch niveau
  • Sterke persoonlijkheid die mensen voor zich weet te winnen
  • Minimaal 5 jaar ervaring met verkoop in de branche
  • Je beschikt over een netwerk in de branche
  • Teamspeler die soepel samenwerkt met het (operationele) team

  Ben jij de gedreven verkoper die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatie met CV naar Michel Wientjes (michel@glasmaterialen.nl). Voor meer informatie over de vacature kunt u bellen met Michel Wientjes op nummer: 030-2027385 of 06-13290415.

  Glasmaterialen.nl levert aan glashandels, schildersbedrijven, vastgoed onderhoudsbedrijven, timmer- en kozijnenfabrieken en nog veel meer.

  Ben je op zoek naar beglazingsproducten om glas te zetten? Op onze website vind je alles op het gebied van glas zetten. Onze groothandel is gevestigd in het midden van het land. 

  Levering vindt snel en kosteloos plaats door heel Nederland. Het assortiment van Glasmaterialen.nl is uitgebreid en van hoogwaardige kwaliteit. Ben jij een professionele glaszetter en ben je op zoek naar materialen om het glas op de juiste manier te zetten? Wij helpen je graag met het vinden van de juiste producten. Levering vindt direct plaats uit ons magazijn tegen een scherpe prijs. Mocht je nog vragen hebben: onze experts hebben uitgebreide kennis van de producten en denken graag met je mee.

  Ons assortiment bestaat onder andere uit glaslatten, beglazingsblokjes, gereedschappen, kitten, lijmen, kleding, PE-banden, reinigingsmiddelen en nog veel meer. Bekijk onze producten op onze website en vraag vrijblijvend een offerte aan. Mocht je nog vragen hebben kun je ten alle tijden contact opnemen met één van onze experts.

  Ons team helpt je graag verder! Wij zijn zowel telefonisch als via mail bereikbaar.